Venskabsmatch

35. venskabsmatch Bornholm-Tåstrup.  

Den årlige tåstrup-match blev afholdt fra d. 31. maj til d. 2. juni 2019. Denne gang blev den afholdt på Bornholm på Svaneke Vandrehjem

Holdene var følgende:

Hold 1: Mikkel Olsen og Anders Marcussen

Hold 2: Johnny Holt og Jes Høg Thorsen 

Hold 3: Gitte Pedersen og Harriet Larsen 

Hold 4: John Bager Buller Nielsen og Per Finne 

Fredag kl. 19 kørte vi hen til Svaneke stadion hvor der var skulle foregå apportering, lydighed og spring. Vi startede med springet. Det i sig selv lyder nemt, meen springbrættet var placeret tæt på en skrænt, så tæt at hundeføreren kun lige kunne stå der efter nedløbs”rampen” sluttede. Så hvis man havde for meget fart på, så røg man ned af skrænten. Det var én hundefører der gjorde, resten klarede det men en del af hundene sad lidt skævt.

Derefter var tid til apportering. Det var nemlig døde duer som hundene skulle hente. De fleste af hundene løb fint ud til duen og snuste til den, men de fleste ville ikke tage duen i munden. Der var et par stykker der tog duen i munden, men den ene hund tabte den og ville ikke tage den op igen, og den anden hund kom med duen men mistede lidt point da den knaldapporterede. Men alligevel flot at den kom med duen.

Bagefter var det tid til lydighed ”fri ved fod”. For de fleste gik det fint. Der var nogle af hundene som blev lidt distraheret af det sted hvor duen var landet under apporteringen. De stoppede op og begyndte at snuse midt i lydighedsøvelsen. Men alle kom igennem øvelsen.

Derefter var det tid til fælles aftensmad og hygge

Lørdag morgen startede med en god morgenmad og få manges tilfælde en kop kaffe og så skulle de første hundeførere afsted.

Standplads A var ved Østermarie hvor der lagt felter til os. De var lagt lige før vi kom og der var næsten ingen fært på genstandene. Jeg vil tro at arealet var ca 15 x 15 m. og i en frøgræsmark, hvor græsset var ca 40 cm højt.

Genstandene var et bundt hestehår (7 point), en godbid (8 point), en læderlap (3 point), en træprop der var nedgravet (6 point), et søm (2 point) og en lille medicinflaske (4 point).

Der var ingen hunde som ryddede hele feltet. Men det var også en udfordring for de fleste.

Standplads B var i Øleneplantage hvor vi fik at vide at vi skulle lave en cykeløvelse. Vi meldte klar og lige så snart hundeførerne kom op cyklen lød der et skud i modsat retning og øvelse 10 var i gang. Alle hunde fandt figuranten, men en enkelt hund holdt så godt fast i figuranten, så den ikke ville slippe igen. Og man skulle huske at visiterer figuranten ordentligt, da hun gemte en pistol på ryggen. Men de fleste klarede øvelsen indenfor de 4 minutter.

Så var det op til cyklen igen og denne gang skulle vi gennemfører den. Men for nogle hunde var det lidt svært, fordi de lige havde været oppe i drifterne og så skulle gennemføre en fhv. stille øvelse. En enkelt hund synes at den dommer, der stod der hvor vi skulle vende på cyklen så meget spændende ud og løb hen imod dommeren. Men hundeføreren fik den ind på plads ved siden af cyklen igen.

Da cykeløvelsen var overstået skulle vi ud på et skovspor. Genstandene var en duefod, et stykke stof, en snor på ca 10 cm, lidt fra en hestehov, en patron som var nedgravet og en fjer der stod i skovbunden. For de fleste gik det okay. En enkelt var nød til at få en tilrettevisning, men så gik hunden også sporet fint.

Da sporet var overstået kørte vi tilbage til Svaneke hvor dagens sidste øvelser skulle foregå. Vi skulle mødes med dommerne i skolegården på Svaneke Skole. Først skulle vi lave en halsgivning, og den skulle laves under et halvtag, og det gav en smule ekko og vi skulle stå med vores hunde på en forhøjning. Det gik godt for alle hundene.

Derefter var det tid til en afdækning. Den skulle foregå ved at hunden skulle afdækkes tæt på en væg og hundeføreren skulle gå rundt om et hjørne og videre over skolegården og stille sig bagved en mur. En udfordring for i hvert fald én hund, som rejste sig lige efter at hundeføreren var ude af syne. Men ellers gik det fint for de fleste hunde. Den største udfordring var når hundene skulle finde deres fører, for når hundeføreren kaldte var der en del hunde som løb lidt rundt for at finde deres fører, da de jo ikke havde set hvor føreren gik hen.

Og så var det tid til at slappe af. De fleste af os nød en øl inden det var tid til at klæde om inden festmiddagen om aftenen. Resten af aftenen blev der hygget og bl.a. fortalt gamle historier om venskabsmatchen fra gamle dage.

Søndag startede igen med en god morgenmad. Derefter tog de første hundeførere af sted til Øleneplantage, hvor der skulle være rundering.

Det første hundene skulle finde var en figurant (en kvinde som havde en cykelhjelm på og gik rundt og svingede med en snor hvori der hang en død due og så kaldte hun højt på en eller anden) det var ikke alle hunde der løb ud til hende. Og kun nogle få havde halsgivning på hende. Og som sidegenstand havde hun en kniv på sig.

Så skulle hundene finde et ”gevær” som lå gemt under en bunke af grene. Og den sidste genstand var to stole som stod ude et vådt sumpet område.

Denne øvelse var en prøvelse for nogle og andre klarede det fint. Derefter gik turen tilbage til Svaneke vandrehjem hvor vi skulle mødes og køre fælles over til Svaneke stadion hvor øvelse 11 skulle foregå.

Figuranten i øvelse 11 var Daniel Hauptmann. Han tog alle hundene godt. Nogle hunde slap fint og andre havde lidt problemer med slippet. Men alle gjorde det bedste, de kunne. Men man skal huske på at hundene var en blanding af patrulje-, kriminal- og vinderhunde. Så selvfølgelig var der nogle der var bedre end andre.

Da øvelse 11 var slut tog vi tilbage til vandrehjemmet hvor der var præmieoverrækkelse og frokost. Tilrettelæggeren og PH Bornholms formand, Ann-sophie Lemberg Carlsen takkede for en god weekend og for at PH Tåstrup ville komme til øen og hygge sammen med os. Og så var det tid til at resultaterne blev læst op.

1.pladsen: Jes Thorsen (Bornholm) fik 198 point

2.pladsen: Per Finne (Bornholm) fik 184,1 point

3.pladsen: John Bager Buller Nielsen (Tåstrup) fik 182 point

4.pladsen: Mikkel Olsen (Tåstrup) fik 168 point

5.pladsen: Gitte Pedersen (Tåstrup) fik 152,2 point

6.pladsen: Harriet Larsen (Bornholm) fik 145,1 point

7.pladsen: Anders Marcussen (Bornholm) fik 131,5 point

8.pladsen: Johnny Holt (Tåstrup) fik 124 point

34. venskabsmatch Bornholm-Tåstrup.

Den årlige tåstrup-match blev afholdt fra d. 26. maj til d. 28. maj 2017. Denne gang blev den afholdt i Tåstrup.

Holdene var følgende:

Hold 1: Camilla Byskov og Jes Thorsen

Hold 2: Erik Christiansen og Martin Jordt Petersen

Hold 3: Mikkel Olsen og Per Finne

Hold 4: Karin Dencker og Ann-Sophie Lemberg Carlsen

Hold 5: John Nielsen og Gitte Koch 

Vi mødtes på skolen fredag kl. 18.00 hvor vi hyggede og snakkede som vanligt. Taastrup havde bikset en gang pasta ret sammen til os, som smagte ganske udmærket.

Senere på aftenen kom tilrettelæggeren Inge og fortalte hvordan weekenden skulle forløbe. Vi fik at vide at weekenden ville være hemmelig, forstået sådan at vi alle sammen skulle mødes lørdag morgen kl. 07, hvor vi ville få vores makkere at vide og en tidsplan. hele weekenden gik ud på at vi ikke vidste hvad vi kom ud til, men kun at vi skulle være klar på nogle bestemte adresser og derefter blev kaldt frem af dommerne. 

Lørdagens konkurrencer bød på en Rondering i en skov, hvor der var en gennemgående sti, næsten midt i banen. så man kunne ind i mellem bruge den som midter begrænsning. genstandene som var placeret på Ronderingen var: et koben, som var på baglinjen i venstre side, længere fremme helt ude i højre side, var der en kvindelig figurant som sad på en camping stol, men sværheds graden ved hende var at hun var buret inde med trådnet, så det var en sværheds grad for nogle hunde, som enten ikke så hegnet og løb ret ind i det, hvor andre stod udenfor og bevogtede hende og andre sprang over hegnet og ind til hende. De to næste genstande var stort set på linje med hinanden og det var en sort taske og et par kondi sko.

Dagens anden øvelse om lørdagen var et spor. Sporet foregik på en grøn mark, sporets sværhedsgrad var de mange knæk. Hele 10 knæk var der at finde på sporet, og 4 mindre genstande i det lidt høje græs.

Da alle hundefører havde prøvet kræfter med Rondering og spor, så var det tid til at bade hundene, da vi havde en temperatur på ca. 25 grader, så hundene kom på prøve i dette varme vejr.

Tilbage på skolen var der hygge og vi spiste aftensmad som blev serveret kl.19.00.

Inge og Jan havde besluttet at der ingen del resultater skulle gives, så spændingen blev fortsat holdt, men folk snakkede jo indbyrdes og kunne selv danne sig et indtryk af hvordan det var gået.

Der blev hygget og festet lørdag aften.

Søndag morgen skulle man igen mødes kl. 07 for at få tidsplaner og mødesteder at vide. Søndagens konkurrencer var en afdækning og felt i skoven. Afdækningen foregik på en p-plads hvor man skulle dække sin hund af mellem to biler som holdt parkeret og derefter gå over en lille bakke og ind i skoven, dette var svært for nogle hunde, da de ville med deres fører som gik op af bakken og ind i skoven.

Lige bagefter blev man ført hen til feltet som var et skov felt. Der var 6 genstande på feltet, som var en brugt te pose, en kapsel til kontakt linse, en strips, et sort net, snor, og en grøn ledning.

Næste mødested var på en DCH bane, hvor vi kommer ind og får at vide at vi skal have et spring. når vi er ved at gøre klar, så lyder der en larm langt væk til venstre, og så er øv. 10 i gang. afsted efter manden. når man havde fanget figuranten, så skulle man tilbage og have springet, men ikke et helt almindeligt spring, men figuranten stillede sig ca 30 meter foran springet, for at se om hundene kunne styre deres lyst til figuranten, men fortsat lave sit spring. Dette gav problemer for de fleste bornholmske hunde, men de fleste Taastrup hunde sprang over.

Men det ikke slut endnu, fordi bagefter var der en cykel øvelse, hvor figuranten fortsat stod ude på banen, man skulle cykle ud til ham og derefter rundt om ham og tilbage igen.

Bagefter var der helt normalt øv. 1-2-3 hvor apport-genstanden var en svensknøgle.

Når man troede at man var færdig, så blev man vist ud til bilen, men ganske kort efter, så skulle man ind igen og så var der altså også lige en øv. 11.

Hundene var trætte efter søndagens sidste øvelse, da det også var super varmt om søndagen. alt i alt, nogle rigtig gode øvelser og super tilrettelagt, og selvom folk syntes at det er kedeligt med at alt skulle være hemmeligt, så gav det pludselig meget god mening når man kom til øvelserne på DCH banen.

1. plads: Camilla Byskov med Sund Hund Yang: 214,4 point

2. plads: Karin Dencker med Jabina Phenris: 199,1 point

3. plads: Jes Thorsen med Rix-Divans Asko: 192,1 point

4. plads: John Nielsen med Sund Hund Enzo: 188,8 point

5. plads: Erik Christiansen med Sund Hund Canto: 186 point

6. plads: Mikkel Olsen med Sund Hund Kira: 179,5 point

7. plads: Per Finne med Jen-agers Enzo: 171,5 point

8. plads: Ann-Sophie Lemberg Carlsen med Amagers Omega: 156,4 point

9. plads: Gitte Koch med Svogerslev Eddy: 131,4 point

10. plads: Martin Jordt Petersen med Sund hund Jackson: 116,6 point. 

Det samlede resultat blev at Bornholm fik 768 point og Tåstrup fik 967.8 point.

De deltagende hundeførere fra Bornholm var Jes Thorsen med Asko, Per Finne med Enzo, Ann-Sophie Lemberg Carlsen med Aslan og Martin Jordt Petersen med Jackson.

33. venskabsmatch Bornholm-Taastrup.

Weekenden d. 27-29/5 maj blev den årlige match afholdt. i år foregik den på Bornholm, i Svaneke på vandrehjemmet. igen i år, blev det sådan så at hver morgen skulle hundeførerne møde til morgenmad, så de kunne få informationer omkring hvor og hvad tid de skulle starte. det er lidt hyggeligere at alle lige mødes samlet om morgenen.

Holdene var følgende:

Hold 1: Arne Aabech og Karin Dencker.
Hold 2: Søren Olsen og Camilla Byskov.
Hold 3: Jes Thorsen og Inge Jørgensen.
Hold 4: Per Finne og John Buller.
Hold 5: Poul-Erik Jacobsen og Frank Hannibal.

i år gik konkurrencerne allerede i gang om fredagen.
de skulle starte med et spring som ikke var helt som det plejer at være. tilrettelæggerne havde benyttet vandrehjemmets receptions skilt, hvor de havde sat nedløbs rampen på. det gav problemer for alle taastrup hundene, og 1 bornholmer, så der var kun fire bornholmer hunde som kom over, hvilket gav Bornholm en god start.
der foregik også en øvelse 10, som var i skoven. hundeførerne blev hentet af annsophie hvor der blev ringet op til dem og en voldtægt af en skizofren person som skulle fortælle dem hvad vej gerningsmanden var stukket af så de kunne søge spor efter ham. 30 meter ude var der nedgravet et kondom, når de fandt dette, eller var gået over, så blev der skudt og deres øvelse 10 var i gang.

efter dagens øvelser førte Bornholm med 49 Point.

Lørdagens øvelser var spor på en hvedemark som var så høj, så man kunne kun lige se hundenes haler. det gav lidt problemer da hundene skulle have næsen helt ned for at finde genstandene.
så var der en eftersøgning i almindingens skov. hvor der var placeret en stok, tørklæde og den skizofrene person som var stukket af fra hospitalet efter hendes voldtægt.

efter lørdagens øvelser førte Bornholm stadigvæk, men med 50,3 point. så taastrup skulle stramme sig and, hvilket de så sandelig også gjorde om søndagen, da det lå meget tæt, da vi nåede til øvelse 11.

om søndagen var der felter på Dueodde, ude i lyng som var højt, så de skulle søge dybt for at slå for færden. to af genstandene var lidt drilske da det ene var en tampon dyppet i rød saft og den anden var et stykke slik, som nogle af hundene syntes var for fristende, så det blev spist.
så var der lydighed nede i en dal i klitterne, så det var ikke bare en almindelig lydighedsbane. aporten var en krykke som skulle kastes ned af en skrant.

til sidst var der øvelse 11, som foregik på fodbolds banen ved siden af vandrehjemmet.

weekendens resultater blev følgende;

1Plads. Inge Jørgensen med Bette Ski. 207,2P.
(Taastrup)
2Plads. Jes Thorsen med Rix Divans Asko. 197P
(Bornholm)
3Plads. Per Finne med Jen-Ager Enzo. 196,4P
(Bornholm).
4plads. Camilla Byskov med Sund hund Yang. 188,6P
(taastrup)
5Plads. John Buller med Sund hund Enzo. 182,9P
(taastrup)
6Plads. Arne Aabech med Sund hund Barney. 181,2P
(Bornholm)
7Plads. Frank Hannibal med Sund hund Watson. 178,3P
(taastrup)
8plads. Søren Olsen med Sund hund Xandy. 173,8P
(Bornholm)
9Plads. Polle Jaobsen med Team Englunds Cocio, 158P
(Bornholm)
10Plads: Karin Dencker med Jabina Fenris. 148,3P
(taastrup).

det samlede resultater for weekendens konkurrencer er:

Bornholm: 906,4

Taastrup: 905,3

så i år vandt Bornholm samlet og endelig får de vandrepokalen tilbage!!

    32. Venskabsmatch Bornholm-Taastrup.

weekenden d. 5-7 Juni blev den årlige venskabsmatch afholdt. Dette år foregik det hos Taastrup hvor vi boede på en skole som lå i hvidovre. Skolen var ganske udemærket at bo på og jeg er sikker på at alle havde en super hyggelig weekend. 
Igen i år, var weekenden lidt utraditionel da vi intet fik at vide om fredagen, udover at alle skulle møde til fælles morgenmad kl. 07 om lørdagen. Tilrettelæggerne af denne fantastiske weekend var John Buller og Karin Dencker. 

Holdene var:
    1: Poul-Erik Jacobsen og Inge Jørgensen.
    2: Arne Aabech og Erik Christiansen.
    3: Maria Claumarch og Camilla Byskov.
    4: Søren Olsen og Palle Jørgensen.
    5: Jes Thorsen og Frank Hannibal.
   
Lørdag morgen mødte næsten alle kl. 07 til fælles morgenmad. Der var nogle som nok havde lidt ondt i hovedet da de skulle op så tidligt ;)
Alle var spændte på at få noget at vide omkring weekenden og hvad der skulle foregå den dag. Karin fortalte at hundeførene fik at vide at der var 2 standpladser om lørdagen og mere fik de ikke at vide. De fik dog fortalt at de skulle foreberede sig på alt når de kom ud til stedet. Dommere og figurenter mødtes udenfor for at få information omkring hvad de skulle lave og hvad dommerne skulle dømme, da de heller intet havde fået af vide for forhånd.

Lørdag foregik der felter og øv. 1-6 + øv. 11.
Alle felter foregik om formiddagen ude i et industri område hvor felterne var lagt på skråningerne og græsset var knæhøjt. Hundeførene fik læst en tekst op inden de gik igang og da dommerne havde læst sidste ord, så sluttede de af med at sige: Din tid er startet, så hundeførene skulle straks gå igang. Feltet var 22 timer gammelt og det kunne sagtens ses på hundene. Der var få hunde som rent faktisk søgte felt, hvor de fleste hoppede rundt og kunne ikke rigtig finde ud af hvad de egentlig skulle. Der krævede rigtig meget af hundeførene, så de ikke blev irriteret på deres hunde, for de havde brug for rigtig meget opbakning. De fik at vide at de kune måtte gå på tre af sidderne og ikke den ene kortside.

Lydigheden foregik på stadion ved skolen hvor apporten var et æble. der var mange hunde som syntes at det smagte rigtig godt, så det blev mere eller mindre spist. resten af øv. fra 1-6 var efter bogen.

Øv. 11 foregik også på stadion og de havde fået en fra Skovbo til at løbe alle stoppende.

Efter lørdagens konkurrencer så stillingen således ud:

Bornholm: 412 og Taastrup: 486. Så Bornholm havde noget at skulle indhente om søndagen.

Søndagen program foregik ligesom om lørdagen at alle mødtes til fælles morgenmad kl. 07.

dagens program var øv. 10 og øv. 8 i skoven og øv. 9 i et industri kvarter.

Inden øv. 10 gik i gang fik hundeførerne læst en tekst op, hvor de skulle høre godt efter hvor der blev sagt noget med at der var set en grå firhjulstrækker på gule plader køre væk med forbrydere. så gik de patruljegang på stien og længere fremme holdte den grå bil. lige pludselig kom der er en forbryder frem som stak af. da hundeførerne nærmede sig frobryderne blev de sigtet på en med pistol hvor hun troede med at skyde dem. Var hundeførerne ikke hurtige til at sige drop pistolen, så blev man skudt med et BANG. der var flere hundeførere som blev dræbt. da de kom tilbage til bilen skulle de afsikre bilen ved at fjerne nøglerne. derefter skulle der fortsætte deres arbejde med et sporsøg da der kunne være en anden forbryder som var stukket af og rigtigt nok. 600 meter fremme i skoven var en forbryder som prøvede at gemme sig. der var 2 genstande på sporet og gerningsmanden havde en kniv i hånden.

Øv. 9 foregik som skrevet i et industri område hvor der var en forbryder som sad og gemte sig. så var der et koben, en kuffert og en trøje. der var også en skruestrækker som sidegenstand som var placeret i døren så det skulle forestille sig at forbryderne var ved at bryde ind igennem døren.

Da vi skulle have resultaterne var vi tilbage på hvor folk fik deres resultat at vide. vi startede med nr. 10 og opad.

Dagens resultat blev følgende:

1: Jes Thorsen med Rix Divans Asko. 197,7 P. (Bornholm)
2: Camilla Byskov med Sund hund Yang. 195,5 P. (Taastrup)
3: Inge Jørgensen med Bette SKi. 194,7 P. (Taastrup)
4: Palle Jørgensen med Hulgaards Xandra. 185,2 P. (Taastrup)
5: Søren Olsen med Sund hund Xandy. 178,5 P. (Bornholm)
6: Frank Hannibal med Sund hund Watson. 175,5 P. (Taastrup)
7: Poul-Erik Jacobsen med Team Englund Cocio. 169,3 P. (Bornholm)
8: Erik Christiansen med Sund hund Canto. 165,7 P (Taastrup)
9: Arne Aabech med Sund hund Barney. 159,9 P.  (Bornholm)
10: Maria Claumarch med Hulgaards Cora. 155,1 P(Bornholm).

Samlet resultat:

Bornholm: 860,1 P.
Taastrup: 916,5 P.

Taastrup vandt igen i år, så Bornholm må snart vinde igen :D 

31. Venskabsmatch Bornholm-Taastrup.
I weekenden d. 23-25 maj 2014 blev venskabsmatchen holdt på Bornholm i Pedersker.
I år blev weekenden lavet lidt utraditionelt fordi tilrettelæggeren Søren Olsen havde valgt at starte fredagen med nogle få øvelser. Vi mødte ind på Egilsholm som ligger helt nede ved vandet i Pedersker. Et rigtigt super sted at være og perfekt med strand så tæt på når hundene blev varme.

Søren havde lavet følgende hold som skulle køre sammen:
Hold 1: Ann-sophie Carlsen - Inge Jørgensen.
Hold 2: Jes Thorsen - Jan Jensen.
Hold 3: Poul-Erik - Frank Hannibal.
Hold 4: Anja Pedersen - Camilla Byskov.
Hold 5: Per Finne - Lars Bo.

Fredag eftermiddag gik konkurrencen for alvor i gang! Den startede med øv. 2-4-10.
Alle øv. foregik nede på stranden.
vi startede med en øv. 10 hvor vi gik på en smal sti oppe på sand bakkerne hvor fig. kom ud fra skoven af og viftede med armene og stak af ligeså snart vi anråbte ham. Denne øv. var ikke det store problem for de fleste hunde! Bagefter skulle vi hen og have en øv. 2 som foregik oppe på en bakke hvor vi skulle kaste aporten (tennisbold) ned ad bakken i en fordybning. Denne øv. kostede generelt lidt hos de fleste hunde. Efterfølgende var der øv. 4 hvor springbrættet var placeret nede ved vandkanten så når hundeføreren sagde "fremad hop", så løb stort set alle hunde ud i vandet i stedet. Dette var et helt nyt billede for hundene.
Da vi var færdige med dagens konkurrencer havde Kokken Søren Olsen sørget for at vi kunne få en god omgang mørbrad gryde hvor der var tid til øl og hygge!

Lørdagens konkurrencer startede kl. 08.00.
Der var øv. 7 som foregik nede ved stranden, men dog i skoven. Felterne var en trekant, så det kunne være lidt sværere at holde hunden inde i feltets spidse ender. Genstandene var: en metal skive, ledning, strips, mørk lederlap, firkantet fiber stykke.
Så var der øv. 8 som var på ny sået mark. Sværheds graden i sporene var de mange skråninger i starten og det lange sporsøg uden genstande. Der gik nemlig lang tid før første genstand kom! Så de fleste hundefører blev lidt nervøse over at de endnu ikke havde fundet noget. Genstandene var 4 ting fra feltet som gik igen.
Vi havde også øv. 1+3 som foregik på stadion uden noget drilsk over dette. Det var lige efter bogen.
Øv 5-6 foregik på et græs areal tæt på Egilsholm. Øv. 5 foregik i en trailer hvor hundeføreren skulle gå et pænt stykke for at komme i skjul bag et stort træ. Dette var der nogle hunde som ikke brød sig om, så de rejste sig fra traileren.

Så var dagens konkurrencer overstået og folk gik i bad og gjorde sig klar til den fine middag om aftenen hvor menuen stod på:
Forret: Lakse roulade med salat og dressing.
Hovedret: Pulled Pork, Flødekartofler, Alm. kartofler og sovs og hvad hjertet begærer.
Dessert: Kage med frugt og creme til. Det smagte yderst tilfredsstillende!!
Så var vi alle spændte på at høre midtvejs resultatet!! Desværre var Bornholm bagud, men flot at Taastrup..

Søndag gik det løs igen.!
Vi startede med øv.9 som foregik i Ølene skov.
Banen var 560meter lang. Et stykke ude kom de to første genstande som var placeret på linje med hinanden. En værktøjs kasse i venstre side og en plasticpose i højre side. Næste genstand var 2 fig. som lå sammen på et underlag i højre side.. Det var ikke alle hunde der blev og halsede med det samme.  Der lå så en sidegenstand ved de to fig. Sidste genstand var traileren som vi brugte til afdækningen dagen før. Den stod lidt til højre i banen.
Øv. 11 foregik på station tæt ved Egilsholm.
Søren olsen havde fået Bo bryde til at løbe stoppende, da vi ikke havde nogle selv som kunne! øv. 11 var en dyr øv. for mange af hundeførende.

SÅ var alle øvelserne færdige og vi var spændte på resultatet. Resultatet fra weekenden blev desværre at Taastrup vandt og Bornholm tabte! Bornholm giver den gas næste år hvor vi skal besøge Taastrup.

Resultatet blev følgende:
Nr. 1: Jes Thorsen, Bornholm-
med Rix Divans Asko, 214.4 Point.
Nr. 2: Jan Jensen, Taastrup-
med Sund Hund Dauglas, 196.2 Point.
Nr. 3: Frank Hannibal, Taastrup-
med 194.2 Point.
Nr. 4: Anja Pedersen, Bornholm-
med Jen-Agers Enzo, 191.8 Point.
Nr. 5: Poul-Erik, Bornholm-
med Cocio, 190.9 Point.
Nr. 6: Inge Jørgensen, Taastrup-
med Bette Ski, 188.1 Point.
Nr. 7: Camilla Byskov, Taastrup-
med Sund Hund Yang,186.4 Point.
Nr. 8: Lars Bo, Taastrup-
med Andy, 184.9 Point.
Nr. 9: Ann-sophie Carlsen, Bornholm-
med JAckie von der maineiche, 173.9 Point.
Nr. 10: Per Finne, Bornholm-
med Sund Hund Voldsom, 154.4 Point.

Samlet resultat til Bornholm 925.4 Point. Taastrup 949.8 Point. Så sejr til Taastrup med 24.4 Point.
Tillykke med det!!!


30. venskabsmatch Bornholm-Taastrup
I weekenden d. 31. maj-2.juni 2013, den 30. venskabsmatch holdt i Tåstrup. 
Holdene der kørte sammen var følgende: Per og Lars Bo, Jes og Kian, Anja og Inge, Fie og Mille og det sidste hold var Søren og Frank.
Lørdagen startede med felt, rundering og øvelse 10. 
Feltet foregik i en tæt skov, hvor der lå 6 genstande på. Bl.a. en lakridsrod, som ligner en pind. Så var der en flipper (skumfidus der ligner en delfin) 🙂
Så var der runderingen, der foregik i en bakket skov. Hvor der var en stejl skrænt på venstre side og højre side var der en bred å. Hvor begrænsningen var ovre på højre side af åen. Derfor fik vi udleveret et snorkel-sæt inden vi gik i gang med øvelsen. Dette var for at forvirre hundeføreren. 
Første genstand var Camilla som gik og ledte efter sin søn "Kurt" som en forvirret og ked mor. Hun gik og råbte på en sti, der gik midt i banen. Dette var et helt nyt billede for de fleste hunde, da det kun var Jes Thorsen´s hund der "tog" hende rent. 
Anden genstand var en taske, der var nede ved bredden af åen, inde i en ødelagt stub, og så var der en sidegenstand nede i tasken.
Sidste genstand var en dukke, som lå på jorden, der skulle forestille "Kurt"!
Lige efter man var færdig med rundering fik man med det samme at vide at øvelse 10 var gået i gang. Figuranten stod langt fremme på en smal sti, som snoede sig og det var ikke noget problem for hundene.
Efter første dag førte Tåstrup. Søndag skulle der gås spor, lydighed og øvelse 11.
Sporet foregik på en høj, nysået mark, hvor sporet snoede sig som et S. Igen lå der en flipper i starten.
Lydigheden foregik på stadion hvor apporten var en te-ske. Den var lidt drilsk for hundene. Springet foregik i skolegården over et stakit. Det var kun to af hundene der sprang, fordi der var et hul hvor hundeføreren skulle igennem, så de gik udenom.
Øvelse 11 foregik på stadion.
Kian og Jes var det bedste hold på point. Tåstrup vandt weekenden.

Ovenstående er fortalt af Fie.

29. venskabsmatch Bornholm-Taastrup

I weekenden den 3.-5. juni 2012, blev den 29. venskabsmatch afviklet på Bornholm.

Vi mødtes fredag eftermiddag på Egilsholm i Pedersker, hvor vi skulle bo i weekenden. Som vanligt var det lutter glade folk og hunde der genså hinanden, og fik snakket godt om hvad der havde rørt sig siden sidste år…. Der blev også fortalt om de næste par dages øvelser, og oplægget var den ”bølge” af indbrud der havde været på Bornholm i den seneste tid, og det sidste offer var Bowlingcentret, hvor Politiet stadig var på bar bund, og derfor bad om vores hjælp…..

Lørdag morgen gik matchen i gang kl. 8.00, og lørdagens program bød på gerningssted, hvor der var udlagt 6 genstande på et felt på 20x20 meter. Der var bl.a. en nedgravet korkprop, med en to-krone ovenpå – den snød flere af hundene (og førerne), der var også en 9 mm. patronhylster, en murersnor på ca. 5 cm., et lille stykke stof og et søm der var halvt stukket ned i jorden. Der var også rondering på lørdagens program, hvor der også var indlagt flere svære momenter. Et af dem hundene blev snydt af, var to gående figuranter, ikke så svært i sig selv, men da de gik på en skovsti, er det ikke et normalbillede for hundene får jo som oftest besked på at holde sig fra de folk der går på stierne.. Der var også et godt gemt koben (som et par af hundene troede var en apport!!) og en bowlingkugle som en af dommerne prøvede at overbevise hundeførerne om VAR deres apport J

I tiden mellem gerningssted og rondering, var der indlagt en øvl. 10 – 4 minutters stop. Den foregik ved at hundene skulle gennem et helt mørklagt rum, hvor de virkelig skulle bruge næsen for at kunne komme ud det rigtige sted, og få fat i figuranten… Gode øvelser….

Lørdag aften havde de to skønne madmødre Pernille og Lisbeth lavet et festmåltid klar til os alle – og der blev spist godt.. Aftenen bød også amerikansk lotteri hvor vi havde fået samlet en masse gaver sammen fra velvillige forretninger og firmaer på Bornholm, lodderne forsvandt som dug for solen….. Der blev efterfølgende grinet, drukket lidt, og snakket det meste af natten – en rigtig dejlig festaften, hvor man dog godt kunne mærke man havde været ude i blæsten hele dagen..

Søndag morgen startede med øvl. 1-6 – lydighed - og spor. På spormarkerne fik man godt nok blæsten at mærke igen… Sporet var noget snedigt lagt da hunden faktisk skulle gå skråt ud fra højre sporpind og genstandende var lagt lige efter et knæk….

Lydigheden gik fint for alle, dog var afdækningsøvl. ret anderledes, da hundene skulle afdækkes bag springet… det var der ikke mange af dem der forstod – og der skulle liiiige kigges rundt om hjørnet for at se hvor far eller mor nu blev af ….. Den virkelige apport var en bowlingkegle, og det var også noget af en udfordring for hundene – der blev puffet og lagt tilrette en hel del gange…..

Søndagen sluttede med øvl. 11- frygtløshed for skud eller slag - på Pedersker fodboldbane – hvor bidefiguranten Rune havde gjort det hele endnu mere festligt ved at i føre sig mohawk i de ganske danske farver…..Hundene var dog ret ligeglade J de havde kun øje for ærmet.

Derefter blev weekenden point lagt sammen og talt igennem og resultatet blev som følger:

Nr. 10: Anja Pedersen, Bornholm
med Kongeskovens Morty, 144 point.

Nr. 9: Inge Jørgensen, Taastrup
med Gen-chis Bette Ski, 170,1 point.

Nr. 8: Jan Jensen, Taastrup
med Sund Hund Koda, 170,6 point.

Nr. 7: Jes Høg Thorsen, Bornholm
med Rix Divans Asko, 179, 6 point.

Nr. 6: Per Finne, Bornholm
med Sund Hund Voldsom, 180,3 point.

Nr. 5: Camilla Byskov, Taastrup
med Sund Hund Vang, 181 point.

Nr. 4: Kian Jørgensen, Taastrup
med Bajlums Amok, 181,2 point.

Nr. 3: Ann-Sophie Carlsen, Bornholm
med Sund Hund Vilma, 186,6 point.

Nr. 2: Søren Olsen, Bornholm
med Sund Hund Xandy, 189,2 point.

Nr. 1: Lars Bo Hansen, Taastrup
med Cabsters Andy, 194, 4 point.

Samlet resultat: Bornholm 879,7 point. Taastrup 897,3 point. Så sejr til Taastrup med 17,6 point…

Tillykke med det!


En stor tak til alle der var med til at gøre weekenden fantastisk, og hyggelig som altid. Vi glæder os allerede til næste års match i Taastrup, der jo bliver lidt speciel, da det er 30. års jubilæum for vores venskabsmatch.

STOR tak til alle vores sponsorer:

Fugato

De Bornholmske Spritfabrikker

Sund Hund

Nordea Nexø

Thiesens El

Carlsberg

Allinge Apotek

Shell

Outlet Hasle

Pernod Ricard

Det Gamle Posthus

Østermarie Auto

Bech-Hansen & Studsgaard

Tøjladen

Kiosken i Allinge

Allinge Blomster

Playmaker
Tåstrup & Bornholm 1984

Tåstrup & Bornholm 2019

Tåstrup & Bornholm 2008

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.12 | 07:04

https://razelherbal.id/obat-rahim-kering/
https://razelherbal.id/obat-perapat-miss-v/
https://razelherbal.id/obat-kencing-batu/
https://razelherbal.id/obat-live

...
05.09 | 14:47

hej.
selv tak! :)
i er altid velkomne.

...
18.07 | 23:53

Hej ph Bornholm .. Tak for en god træning aften hilsen Carsten og Lupo fra Helsingør

...
22.02 | 22:02

Tak for en dejlig lørdag i klubben til en god dagøvelse tak til Anja for at lave en god og sjov dagøvelse, godt gået for at være din første tilrettelæggels

...
Du kan lide denne side