Dagøvelse

Dagøvelse 2020

Dagøvelsen blev afholdt 16. februar 2020
max 50 point
1. plads: Sanni Aarestrup Marcussen og Olga fik 48 point

2. plads: Ann-Sophie Carlsen med Pixie fik 39 point

3. plads: Susanne Annas med Bertha fik 27 point

Dagøvelse 2017

Lørdag d. 18. februar var der, som traditionen byder Dagøvelse for ikke kårede hunde. Der var i år 4 hunde med deres hundeførere tilmeldt. Det var lagt op til en sjov eftermiddag. Og ganske rigtigt den var utrolig morsom og hyggelig.

Den 1. opgave var et gættekonkurrence, som var med to spørgsmål ”Hvor meget vejer du og din hund tilsammen?” og ”hvor meget vejer alle deltagere og deres hunde tilsammen?”

De fire hundeførere sad og vurdere hinanden lidt og brugte flittigt lommeregnere. Da alle havde skrevet deres svar ned, så blev der hentet en badevægt ind og så skulle hundeførerne med deres hunde vejes. Det med at løfte hundene var for nogen en prøvelse.

Den 2. opgave foregik på træningspladsen. Der var sat 5 sporpinde op med ca 2 m mellemrum og imellem dem var der så strøet, med gavmild hånd, en masse små frikadeller og pølsestykker.

En af gangen skulle hundeførerne så løbe i slalom igennem banen med sporpindene, når så han/hun var igennem banen skulle han/hun så kalde på deres hund, der stod i starten af banen og ventede. (Der var en dommer der holdt hunden) Hunden skulle så løbe til føreren uden at spise alle godbidderne på vejen og hurtigst muligt, da denne øvelse var på tid.

Der var ingen af hundene, som stoppede op for at spise godbidderne. Flot

Den 3. opgave var øvelse ”fri ved fod” men med bind for øjnene. Per var den der dirigerede føreren rundt på banen.

Hundeføreren måtte gøre alt for at hunden blev på plads under hele øvelsen. Lige fra at tale, knipse med fingrene, bruge bold eller godbidder. Der var ingen grænser, bare der ikke var line på hunden.

Det var en prøvelse for hundeførerne og ikke mindst for nogle af hundene, der jo ikke kunne få øjenkontakt med sin fører og derfor hoppede og sprang lidt rundt. Når der blev sagt ”ja tak” og øvelsen var slut, var det sjovt at se hvor hunden var ift. hundeføreren.

Den 4. opgave var også en form for lydighedsøvelse. Der var sat to pinde op på træningspladsen med ca 5 m. imellem. Hund og fører skulle stå ved den ene pind og så gå ind i midten af de to pinde hvor hunden skulle udføre en kommando og blive der, mens hundeføreren gik videre til den anden pind.

Der var 4 kommandoer, sit, dæk, stå og halse. Der var flere af hundene, som gik med føreren, når denne gik videre til den anden pind. Sjov øvelse.

Den 5. opgave var apportering på tid. Udover at det skulle gøre hurtigst muligt, så var der den lille udfordring at apporteringsgenstanden skulle kastes ud imellem pølsestykker, frikadeller, bideskind og flere bolde. Og hundeførerne blev stillet i en firkant af pinde, som de ikke måtte gå ud af. Så de kunne ikke hjælpe deres hunde, med andet end deres stemmer og kropssprog. Alene det var vist også en prøvelse, for førerne.

Den første genstand var en rød bold. De fleste af hundene kom med en stor basketball i stedet.

Den anden genstand var et pivdyr. Igen var det basketball, som var lidt mere interessant.

Den tredje øvelse var igen den røde bold, men denne gang skulle den kastes i en spand med vand, Denne gang kom alle hunde med den rette genstand. Nogle skulle dog hives ind.

Sidste genstand, som skulle apporteres var en pølse, der skulle kastes ud imellem alle fristelserne i form af bolde og andre sjove ting. Der var ingen hunde der kom tilbage med pølsen, nogle hunde kom med den føromtalte basketball og andre hunde spiste bare pølsen og kom så derefter med en basketball. 

Den 6. opgave bestod af fire øvelser. Hundeførerne skulle med deres hunde stå ved siden af en stor sort murerbalje, der lå med bunden opad, og ca 20 m. fra den stod der en pind.

1. øvelse gik ud på at hundefører med hund skal løbe fra baljen og ud, rundt om pinden og tilbage til baljen. Og hunden skulle sætte sig på baljen.

2. øvelse skulle de også ud og rundt om pinden og tilbage til baljen, som denne gang var vendt rigtigt, men denne gang skal både hund og fører være i baljen samtidigt.

3. øvelse skulle hund og fører ud og rundt om pinden og tilbage igen, denne gang skulle hunden sidde på den omvendt balje og blive dér, mens hundeføreren tog en armbøjning.

disse tre opgaver foregik alle på tid, så det handlede om at gennemføre opgaverne hurtigst.

4 øvelse skulle hund og fører igen rundt om pinden og derefter skulle hunden op på et bord og dække af, så skulle hundeføreren lægge en godbid foran hunden. Og hunden måtte så ikke spise den før den fik lov af fører. Her var der 10 godbidder til at starte med og der var en dommer som gav tegn til at føreren, når hunden måtte tage godbidden. For hver gang hunden tog godbidden uden at få lov, blev det fratrukket et point. De fleste af hundene ventede pænt.


Max point: 126 

Der blev var fine præmier til alle, sponsoreret af Sund Hund v/Parly Carlsen.
1. plads: Martin Jordt Petersen med 83 point 2. plads: Sanni Aarestrup Marcussen med 82 point 3. plads: Torben   med 77 point 4. plads: Jesper Lodberg med 61 point

dagøvelse 2016

Tilrettelægger: Anna-Marie Baun.

d. 20/2-16

Anna-Marie havde tilrettelagt en super sjov dag for hundeførere og deres hunde! en dag, hvor tingene er for sjov og man slipper ikke af sted uden et grin eller to.

hun lavede lavet 6 forskellige poster.

i klubhuset, hvor Anna-Marie var dommer, var der en gætte konkurrence af godbidder. det foregik sådan så at der lå et vis antal godbidder på en bakke under et viskestykke. Når hun fjernede viskestykket, så havde man 10 sek. til at gætte det rigtige antal.

anden øvelse i klubhuet, var en øvelse både for hund og fører, som gik ud på at kaste godbidder til sin hund, som den så skulle gribe. der var to størrelser, hvor de mindste gav flest point, hvis altså hunden greb dem ;) hun blev sat et stykke fra fører.

Foran vores klubhus stod Tommy klar som dommer på næste øvelse, som var en apport øvelse. der var blevet lagt 5 genstande og 10 meter væk, stod der en balje. det var hundeførers opgave at få sin hun selvstændigt til at samle en genstand op og så skulle den hen i baljen. der var en støvle, et tørklæde, en appelsin, en apport buk og en leder genstand. Denne øvelse var svær for alle hundene, og de fleste fik en enkelt genstand op i baljen.

nede på banen stod Jes klar til at dirigere hundeførerne i lydighed, men bare lige med en sværhedsgrad mere. folk skulle gå med en spiseske i munden, hvor de skulle have et æg liggende.

Næste øvelse var en fristelses øvelse for hundene. der var blevet lagt en bane hvor der i siderne var placeret pølser, leverpostej og legetøj. hunden skulle dækkes af i den ene ende, imens fører gik igennem bane og ved tilladelse, skulle kalde på sin hund, som helst skulle løbe direkte til føreren, men der var to hunde som ikke kunne modstå den gode duft af leverpostej og pølser.

Sidste øvelse var stop dans, men med hund. Det foregik på den måde at vi fik en opgave for, inden musikken gik i gang, men når musikken så stoppede så skulle vi udføre opgaven. det lød eksempel vis på: to ben. to poter. og så var det altså bare om at få løftet hundens to poter, så det passede med ordren. der var fem forskellige seancer. den sidste var : to ben, og så handlede det altså bare om at få hunden på nakken.

Max point: 71 point.

1plads: Henrik Madsen. 46 p 2plads: Ann-Sophie Carlsen. 41,2p 3plads: Anja Thomsen. 38,5p 4plads: Martin Petersen. 32,5 5pladsen blev delt i mellem: Nermin Muric og Pernille Høier. 30p.

dagøvelse 2015

vi startede i klubhuset hvor Anja fortalte os hvad der skulle foregå.

1 post var hos Parly, hvor der skulle køres barnevogn med højre hånd og samtidig blive dirigeret i lydighed. Dette var sjovt og noget af en udfordring da Parly sagde "3 skridt til venstre gå" ja tak tænkte deltagerne!

2 post var hos Anja, hvor der var æblekast. man stod 5 meter væk fra spanden som der var vand i. hundeføreren skulle kaste sit æble og ramme spanden, hvor hunden efterfølgende skulle løbe ud og apportere æblet. til sidst skulle hundeføreren på tid, se hvor hurtigt de kunne spise et æble. det gik stærkt, men nok lidt for stærkt for en enkelt hundeførere, der næsten blev kvalt ;)

3 post var hos Per, hvor der var trillebørs kørsel med forhindringer. det startede med hunden op i trillebøren, hvor der så skulle køres slalom og op over en rampe og videre til slalom. så var der afmærket et område hvor hunden skulle afdække, imens hundeføreren selv skulle løbe hele turen og så tilbage til sin hund, hvor turen så gik tilbage igen, før ruten var færdig. Udfordringen i denne øvelse var at holde hundene oppe i trillebøren.

4 post var en gættekonkurrence. vi mødtes inde i klubhuset, hvor der skulle gættes ens egen vægt, hundens vægt og 1kg frolic. Da alle havde kommet med deres gæt, så blev der sat en vægt på gulvet og så var det bare om at hente sin hund og op på vægten.

Maks point: 31 Point.

1plads: Martin Petersen. 23 point 2plads:Erik Dam. 22 point 3plads:Ann-Sophie Carlsen. 17 point 4plads:Anna-Marie Baun. 15 point

22/2-2014

Lørdagen startede med at vi mødtes i klubhuset, Anja havde tilrettelagt et program som alle var spændte på at komme igang med.
Der var seks hunde tilmeldt og de skulle prøve lydighed iklædt t-shirt og strømper hos Per Safft.
Hos Jes Thorsen var der stolesidning og slalom med fører og Anja stod selv for øvelsen aportering bag klubhuset der nok var den sværeste øvelse  med den lækre wienerpølse der skulle hentes og afleveres til føreren.Mums.

Den store og nok mest komiske finale var nok da der skulle leges hundestop dans.Førene skulle gå rundt med deres hund og udføre en opgave når der blev råbt stop, de skulle have hunden op på skuldrene,ligge på ryggen og have hunden siddende på maven og mellem benene.
Det så meget komisk ud.
Men alle havde det sjovt og der blev grinet en del.

Så blev det afgørelsens time og vi mødtes i klubhuset efter dommerene havde voteret.
Vinderen blev Per Finne med Elvis,andenpladsen gik til Alberte med Enzo, og Philip fik tredjepladsen med Lupus.
Der blev uddelt fine præmier til alle, sponsoreret af Sund Hund v/Parly Carlsen.

Så alt i alt en god dag og et flot fremmødei PH-Bornholm.

Se billeder

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.12 | 07:04

https://razelherbal.id/obat-rahim-kering/
https://razelherbal.id/obat-perapat-miss-v/
https://razelherbal.id/obat-kencing-batu/
https://razelherbal.id/obat-live

...
05.09 | 14:47

hej.
selv tak! :)
i er altid velkomne.

...
18.07 | 23:53

Hej ph Bornholm .. Tak for en god træning aften hilsen Carsten og Lupo fra Helsingør

...
22.02 | 22:02

Tak for en dejlig lørdag i klubben til en god dagøvelse tak til Anja for at lave en god og sjov dagøvelse, godt gået for at være din første tilrettelæggels

...
Du kan lide denne side